Gymnastiek

 

 Gymnastiek

Gymnastiek is voor de lichamelijke ontwikkeling. Het doel is; het op een recreatieve wijze verder uitbouwen van de motorische vaardigheden naar eigen individuele mogelijkheden. Dit alles gebeurt natuurlijk door gediplomeerde leiding. Tijdens de lessen komen alle toestellen aan bod. Bij de kleuters ligt de nadruk op klimmen, klauteren, duikelen, rollen en balanceren. Hoe ouder kinderen worden, hoe meer echt turnelementen toegevoegd worden. 

 

   
 

 

Senioren gym

In beweging blijven is belangrijk voor uw welbevinden en is nog leuk ook! Voor 50-plussers die samen met leeftijdgenoten lekker willen sporten, zijn deze lessen uitermate geschikt. Binnen de 65+ sporten zijn er verschillende mogelijkheden. De ene les kan gericht zijn op uw conditie, terwijl een andere les gericht is op kracht. Natuurlijk worden alle lessen gegeven om sportief, maar zeker ook gezellig te bewegen. Na een rustige warming-up op muziek starten we met een teamsport of spelactiviteit. Als het weer het toelaat, kunnen we eventueel ook lekker naar buiten gaan.

Fysio gym

Bewegen op een leuke en verantwoorde manier. Een trainingsprogramma met duidelijke uitleg onder deskundige leiding. Deze observeert, corrigeert en past zo nodig het schema voor u aan. Het accent van Fysio gym ligt op het verbeteren en behouden van uw conditie plus kracht en richt zich tevens op het herstellen van uw functies.

 

 

 

Gymnastiek

Voor wie?

 Voor alle jongens en meisjes vanaf 3 tot en met 12 jaar.

Wanneer?

 De lestijden: van 14.30 - 17.30 uur op donderdag

(leeftijdsgebonden)

 

Senioren gym

Voor wie?

 Voor 65-plus

Wanneer?

 De lestijd 65+: van 09.00 - 10.00 uur

op woensdag      

Fysio gym

Wanneer?

De lestijd: van 09.00 uur - 10.00 uur op vrijdag